För några veckor sedan läste jag ett Pannacotta-recept bak på ett paket "Dansukker Gelésocker Multi. Blev onekligen mycket nyfiken på om det skulle fungera att göra med iMat. Anledningen var att det stod att man kunde använda grädde i valfri fetthalt! Och idag var det då dags att stilla nyfikenheten! Otroligt enkelt! Och faktiskt förvånansvärt gott! Här finns fler dessertrecept, med "Gelésocker Multi", som jag tror att jag också måste prova ;-) Och här kommer min testvariant av receptet som fanns på förpackningen;
4 port Ingredienser
5 dl iMat (Oatly's)
1 tsk vaniljsocker
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
Färska bär till servering
Rör ihop iMat, vaniljsocker och gelésocker i en kastrull och låt koka i 1/2 minut.
Häll upp i 4 glas eller skålar. Ställ i kylskåp till serveringen. (minst 1 timme)
Servera bären till pannacottan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar