Familjens minsting har allergi mot mjölk och ägg. Inte så krångligt som det kanske låter... Håll till godo med våra tips och recept!
onsdag 3 april 2013
Stekt fisk med remouladsås
Till 2-3 personer
400gr fryst fisk
Potatis
Ingredienser till remouladsåsen
2,5 dl havregrädde (Oatly's iMat)
½ tsk salt
4 krm fiberhusk
1 tsk curry
½ tsk worcestershire sauce
1 dl hackad ättiksgurka
2-3 msk hackad gräslök
½ tsk skånsk senap
ev. lite gurkmeja för att färga såsen gulare
Börja med såsen; rör ut saltet i lite av havregrädden. Späd med resten av havregrädden. Rör ner de övriga ingredienserna. Ställ såsen att vila ett tag, så tjocknar den lite mer.
Skala och koka potatisen
Stek fisken gyllenbrun
Servera med små söta och goda körsbärstomater
Etiketter:
Middag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar